7 oktober

Ååååååå den här tjejen får mig att drömma mig bort, långt bort. Jag älskar hennes låtar och jag älskar hennes mjuka sköna mysiga röst.  CajsaStina Åkerström- Du (Vill se dig igen).


Weei, fyller år om 3 dagar. Nästan 2!


6 oktober

Hur kunde du göra såhär?
Vet du hur tomt det är ?
Vet du hur utför allt går nu?
Vet du hur dåligt jag mår?
Vet du hur sårad jag är?
Vet du hur ont det gör att höra ditt namn?
Vet du hur mycket jag gråter?
Vet du hur mycket jag tänker på dig?
Vet du hur död jag känner mig inombords?
Vet du hur mycket jag älskar dig?


5 oktober

matte
Med den här bilden så vill jag säga att matte provet gick åt helvete. Alla fel helt enkelt.. Omprov.

shoppa
Jag var i Solna centrum med mina bästa vänner och kollade runt. Men till slut så orkade inte jag gå in i några affärer. För det är något skumt med mig. Jag PIPER nämligen. eller ja, det är något som piper om mig. Så fort jag går in i en butik så börjar alarmet och alla vänder sig om och glor på mig. Och jag framstår som en tjuv. Fattar verkligen ingenting. Samma sak händer när jag ska flyga någonstans, då piper det också....



4 oktober

Du är omogen, jag är mogen. Jag vill hitta på saker, du vill lana. osv..
Jag älskar dig, men vi är nog lite för olika.
Man kan påverka andra människors sätt. Men inte ändra på dem så mycket som jag har försökt med.
Du ska veta att jag älskar dig även fast du äter med keps och luva på, även fast du röker som en skorsten, även fast du blir tjurig lite för ofta, även fast du köper saker som du sedan ångrar och även fast du är bortskämd.
Men det var ditt beslut den här gången. Och jag kan inte påverka det nu, du får höra av dig när du vill prata. För så fort jag börjar prata med dig om något som jag inser är viktigt så vänder du ryggen till o går hellre iväg för dig själv o tjurar. Och kallar mig för massa ord, som idiot och jääävla idiot osv. Varför ska jag behöva ta sånt för? När jag bara vill prata med dig om något viktigt....
Ditt val, ditt beslut, din ångest.
Gud vad allting kan förändras från en dag till en annan.

Jag fyller år om 6 dagar. (=


1 Oktober

Helly.
Idag så har jag vart med pappa i stan och shoppat. Och efter shoppingen så åkte jag hem för att städa min garderob. Kände mig jätte duktig:] Hittade några saker i garderoben som jag har tänkt slänga. Men jag lägger upp bilder på grejerna så om ni känner er sugna på nått så säg till, för på Tisdag så slänger jag alltihop.
JeansRöda mjukisJeansMjukis tröjja,väskaväska


RSS 2.0